Къща в Индже Войвода

Инвеститор:
Любомир Парашкевов

Данни за проекта:
ЗП -  291,04 m2 
РЗП: 580,49 m2

Главен проектант:
арх.Петко Йовчев

Проектанти:
арх. Владимир Иванов
арх. Петър Статев

Статус: В процес на реализация

Сградата е еднофамилна, двуетажна с вътрешна двураменна стълба за достигане до втория етаж. На първия етаж се развива дневен тракт с обширна днвена, трапезария и кухненски бокс, обособени в едно общо пространство.  На етажа има още спалня със самостоятелна баня, една тоалетна, ателие, складово помещение и вътрешен басейн. 
На втория етаж се разпологат самостоятелна спалня с баня към нея, гардеробно помещение, фитнес, тоалетна и група от помещения, обособени като самостоятелна апартаментна единица. Групата се състои от дневна, преходна спалня  и баня към нея.
Сградата разполага и със сутеренен етаж, в който са предвидени следните помещения: 2 технически помещения, 3 складови помещения, перално помещение, една тоалетна и техническо помещение (помпено и филтърно) към басейна.
Сградата е решена с минимални конзолни излизания на втория етаж и като цяло има компактен обем.  В пространствено отношение , в цялата структура на обекта се открояват 3 обема – основения обем на къщата, обема на басейна и този  на навеса. Търсената визия на обекта е на къща от народен тип.

Услуги
· Концепция
· Идеен проект
· Работен проект
· 3D графика
· Дизайн


Тип на проекта
· Жилищни сгради и комплекси

Проекти за индустрия
· Строителна

Застроена площ
· < 1000 m2
Пристанищна зона Хелзинки
Пристанищна зона Хелзинки
Начало